След операция се възстановява звездата от комедийния сериал Ол инклузив“  Йоанна

...
След операция се възстановява звездата от комедийния сериал Ол инклузив“  Йоанна
Коментари Харесай

Оперираха звезда от All Inclusive

След интервенция се възстановява звездата от комедийния сериал " Ол инклузив “  Йоанна Начева. Тя скъсала менискус на десния крайник, написа " България Днес ". Инцидентът е станал при започване на месеца. Самата тя призна за неприятната преживелица и временно ще се отдаде на цялостна отмора в леглото. Когато се придвижва, се постанова да употребява патерици. 

" Айде като нова! Няма как един менискус да ме спъне. Специални благодарности на доцент Русимов и целия му екип, които бяха извънредно благи и деликатни! Този месец ще бъде оздравителен, само че съм заредена с положителна сила, самообладание и много филми за гледане “, признава младата актриса, която играе ролята на Надя и е щерка на Ненчо Балабанов в хитовия сериал, който се излъчва по Нова телевизия. 

Междувременно 22-годишната Йоанна е свалила над 10 кг от тежестта си тази година, проличава от фотосите й. Тя е съумяла да се пребори с непотребното тегло с диета и най-много йога. От известно време насам Начева е запалена по физическите и духовните практики от антична Индия. Дори не крие, че желае един ден да се снабди със документ за инструктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР